måndag 25 maj 2009

(frivillig) krigstortyr

Den här jävla uppsatsen börjar verkligen fräta sig in på djupet nu, börjar kännas som någon slags krigstortyr... som på ett sätt ändå är frivillig. Det är konstigt vad människan utsätter sig för. Uppsats måste vara djävulens påfund, eller åtminstone rövare Reinfeldts.

Vi gick och la oss runt 2:30 inatt för att sova 1-1,5 timme tänkte vi. Efter några timmars snoozande så kravlade jag mig ur sängen strax efter 6. Nä, det är väl bara försöka bita ihop om man ska bli klar i tid. Etapp ett är tills på onsdag eftermiddag då vår handledare vill ha en ca 95% färdig uppsats, den färdiga uppsatsen ska sedan mailas in på söndag kl.18:00. Det är ju bara det att klarar man inte etapp ett så lär man ju inte få fortsätta vidare och måste således skriva klart skiten under nästa termin och åka till platsen som gud glömde (a.k.a. Kalmar) i typ januari för att opponera på och försvara uppsats. Känns inte som ett lockande alternativ.

Just nu vill jag bara ha semester, sitta ute på en gräsmatta i bar överkropp, dricka öl och lyssna på musik. Nä, man kanske ska "be careful what you wish for", annars kan det ju inträffa redan på onsdag. Höhö.

Inga kommentarer: