tisdag 4 november 2008

Super tuesday!

Så har dagen äntligen kommit! Super tuesday! Dagen då det Amerikanska folket ska välja Obama som sin 44:e president, förhoppningsvis. Vid 5-tiden lokal tid så har dom ett rätt säkert resultat om vem som kommer vinna. Vallokalerna på östkusten stänge kl.20:00 lokal tid, vilket är 17:00 här hos oss på västkusten. Så då kommer tydligen merparten av rösterna vara räknade och dom velande staterna avgjorda. Så om 5 timmar har vi förhoppningsvis ett glatt besked. Annars är det dags att plocka fram ficklampan för då blir jag mörkrädd!

Sitter i skolan och försöker göra ett skivkontrakt, en löjlig uppgift i den löjliga music industry-kursen. Det är ett grupparbete och vi ska skriva ihop ett skivkontrakt helt enkelt, med klausuler och allt. Känns ju jävligt relevant när böckerna vi ska använda är skriva 1997 och 1996 (i alla fall de böcker jag har kikat i än så länge). Känns som att mycket har ändrats sedan dess. Hört talas om Internet?

Hmm..

Jag har som vanligt varit rätt usel på att uppdatera och jag har egentligen inte tid nu heller. Får försöka slänga upp en liten uppdatering från halloween senare.

Det verkar som att det är fars dag hemma i Sverige(?). I så fall; grattis pappa! :)

Go Obama go!

Inga kommentarer: