onsdag 29 oktober 2008

Costco

Vi var på Costco igår och handlade med Scott's mamma. Man måste vara medlem för att komma in i butiksfanskapet och ett medlemskort kostar väl kanske inte allt för mycket, men inte tillräckligt för att Scott själv skulle tjäna på att ha ett... jag minns inte den exakta summan. Costco är som en stormarknad fast med inriktning på storpack, dom har även lite mat, sprit, kläder osv. Jag fick tag på en Quicksliver collegetröja för $21 och en Oneill collegetröja för typ $24 som är typ vaderad på insidan, gööörmysig. Enligt Camilla, som har koll till skillnad från mig, så kostar dom säkert minst 800Kr/styck hemma i Sverige. God bless America :)

Ikväll är det pumpkin carving contest annordnad av the study abroad office så vi måste köpa en pumpa! Om en pumpa kostar ungefär som hemma i Sverige? Nej, hur i allsin dar kunde du tro det... här kostar dom vanligtvis mellan $2-3.

Nu är mailen kollad, min PB&J (peanutbutter & Jelly) smöööörgås uppäten och det halvskapliga kaffet updrucket. Dags att ta tag i dagens bestyr!

Over and out!

Inga kommentarer: