torsdag 20 november 2008

Maria is here!

Jag har varit lite dålig på att skriva igen... i söndags åkte vi till San Francisco med Matt (Camillas "fadder"), några av hans kompisar och två andra internationella studenter från tyskland som vi träffat tidigare. Vi fick hela football-upplevelsen med "tailgating" och allt. Jag undrade varfö vi var tvugna att va i SF ca 3 timmar före matchen började... När vi komme fram så mötte vi upp med Matt's pappa och styvmamma. Matt's pappa hade med sig husbilen, grill, tv och hela kittet. Tailgating är visst när man har med sig (många har husbil, andra vanliga "trucks", typ pickups) grill, ett ton med mat, massa öl, TV etc. Så hänger man helt enkelt...

Det var en massa folk, en massa mat o grejer... får försöka slänga upp lite bilder på spektaklet sen... sen efter matchen så går nästan alla ut på parkeringen igen och kör igång grillen igen. :)

Yepp, "Berit" has arrived! Maria kom i förrgår kväll. Så igår fick hon en liten shoppingtur med Camilla Down town. Idag har vi gått i skolan hela dagen så Maria fick haka på. Ikväll blir det "bar hopping", vi får se hur långt vi tar oss med våra svenska pass :)

Imorrn kväll kommer farsan! Vi ska hämta upp hyrbilen imorrn så vi har ett fordon att hämta han med eftersom han flyger in till Sacramento (ca 1,5 timme bort). Vi kommer ha fredagen i Chico och sen drar vi iväg på road tripen på lördag morgon. Vegas here we come!

1 kommentar:

Linapina sa...

Nu börjar det vara överdrivet glest mellan inläggen.. kom igen nu!