onsdag 24 december 2008

God Jul!

Så har vi lämnat Chico här om dagen och är ute på vår final road trip! Vi åkte från Chico till Sacramento i söndags, vidare till Santa Cruz igår och idag har vi åkt till Seaside som ligger vid Monteray. Imorrn är det uppstigning tidigt och avfärd mot Morro Bay där vi ska spendera natten, men på vägen dit ska vi stanna till i Big Sur som tydligen ska vara jättefint. Sedan går minivanen vidare mot Santa Barbara, San DIego (3 nätter) och dom sista 5 nätterna spenderar vi i Los Angeles.

Imorrn är det julafton (för dom som befinner sig i Sverige så är det redan julafton), kan inte direkt påstå att jag har någon julkänsla direkt men... vi har varit på IKEA i Okland (utanför San Francisco) två gånger den senaste månaden så vi har laddat med både julmust, glögg, pepparkakor osv.

Sitter just nu på ett motelrum i Seaside efter att ha ätit lite micro-kyckling soppa.. mm... det är roligt att va student, nästan jämt. Men imorrn har vi bestämt att vi ska äta middag på KFC (kyckling-snabbmat för dom som inte är insatta) eftersom det är julafton :)

Jag tänkte försöka uppdatera lite under resan, vi får se hur det går. Jag tror vi ska ha internet på i princip alla ställen vi bor på. Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna... (det går att klicka på bilderna för en förstoring)


Old Town i Sacramento



Gourmetmaten jag ska klämma i mig dom närmaste dagarna.



Våran "rajd" utanför motellet i Santa Cruz



Santa Cruz: Mina resekamrater; Sara (vår klasskompis som har pluggat utanför New York den här terminen), Camilla och Johanna (Camillas lillasyster)



Santa Cruz



Pelikan på Santa Cruz Pier



Under pieren så ligger det en massa sjölejon och myser



Det mulnade till lite så vi beslutade oss för att åka vidare...



Monterey; Vi checkade in på motellet i Seaside, åt lite äcklig micromat och åkte vidare för att utforska lite. Vi åkte till Monterey, Monterey och Seaside är visst två mindre städer som tydligen sitter ihop dessutom. När vi kom till Monterey så hade dom marknad nere i Downtown.



...sen gick vi ner till hamnen, massa båtar!



...och kollade in pieren med div. turistfällor.

GOD JUL!

Inga kommentarer: