söndag 1 november 2009

Fjollträsk update

Jaha, nu var det så där länge sedan jag skrev nåt igen. Kan bero på att det känns som att dagarna och veckorna går i ljusets hastighet. Det känns som man kliver upp och käkar frukost, drar i väg till praktiken. Kollar mailen och börjar jobba med lite grejer och vipps så är det lunch. Man kastar i sig lunchen och jobbar någon timme till tills det är dags att gå hem. Man kommer hem och börjar laga mat och när man ätit så ör klockan oftast 19:00. Man går in på facebook för det obligatoriska beroendeframkallande Farmville (där man bygger och sköter en virutell bondgård, egentligen fullständigt löjligt men samtidigt fängslande roligt) och annat för att försöka uppdatera sig om övriga värden. Klockan har sedan slagit 20:00 och då är det oftast något hyffast på TV. Om inte annat så är man i alla fall för seg och trött för att plugga. Vipps så är det helg igen.

Ett axplock av andra spännande händelser som har inträffat på sistone är bl.a. att jag här om dagen nere i tunnelbanan på väg hem från praktiken i Gamla Stan såg två äldre män stå utanför den lilla pressbyrån-butiken. Jag såg inte vad som ledde upp till själva händelsen, det gjorde nog inte den ena gubben heller då han såg helt överumplad ut när den andre gubben i 80-årsåldern och dragväska på hjul som en äkta pensionär plötsligt drar iväg världens spottloska rakt i ansiktet på honom.

Igår åkte vi till Liljeholmen, som endast ligger ett stopp bort med tunnelbanan, som vi pratat om sen vi flyttade hit. Någon stans på Liljeholmen så ska det nämligen finnas en stor ICA-butik, närmare bestämt en kvantum. Vilket inte är så dumt eftersom vi i princip alltid handlar på ”VI-butiken” (tillhör visst Vivo-butikerna som jag inte ens visste fans kvar) nere i tunnelbanan i Hornstull eftersom dom är billigast på det mesta i området, den butiken är av ungefär samma storlek som ICA på Mariehem i Umeå. Det skulle även finnas ett nybyggt köpcentrum. Nåväl, när vi väl kliver av tunnelbanetåget så visar det sig att man kan gå direkt från perrongen in i ICA-butiken – inte illa! Köpcentrumet i övrigt var inte heller så illa. Det kommer dessutom öppna en Willy’s butik där inom kort. Nu tycker jag att jag har skrivit lite väl mycket här, men så får det bli.

Inga kommentarer: