onsdag 29 april 2009

"Den där jävla bolibompa-tjejen asså..

...jag ska fan punka hennes jävla cykel!"

Camilla fick just ett litet roligt frispel här. Jag måste nog börja med att berätta hela historien. Vi bor i ett tvåvåningshus med 12 lägenheter (6 på varje våning). För kanske två veckor sedan flyttade bolibompa-tjejen in med sin kille i en av lägenheterna här. Han bodde här redan när vi flyttade in för 1,5 år sedan. Bolibompa-tjejen? Yes, på dörren så sitter det två färgglada lappar (sånna där man gör när man går på fritids), med bild och smeknamn på dessa två turturduvor, därav går hon under namnet bolibompa-tjejen.

Så till problemet; sedan bolibompa-fröken flyttade in så har en väldigt äcklig ovana dykt upp i huset. Folk slänger ut sina soppåsar utanför sin dörr istället för att gå med den till soprummet, det kan ibland ta flera dagar innan dom försvinner. Allt detta bidrar givetvis till en juvlig doft som dominerar hela trapphuset och nu till råga på allt dessutom börjar leta sig in i lägenheten!! Det mest frekventa ställe där det brukar stå äckliga soppåsar är utanför, just det!, bolibompa-tjejen & co! Dagens lukt är något ännu oidentifierat men väldigt surt och äckligt!

Därav citatet "den där jävla bolibompa-tjejen asså, hon kommer fan åka på spö... jag ska fan punktera hennes jävla cykel!". Som ni förstår så bidrar detta inte till gransämjan.


(klicka på bilden för större)

Over and out.

1 kommentar:

Regina sa...

Jag tycker att ni ska skriva en jävligt arg lapp och sätta på deras dörr! ;)